20.12.2017

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ PROJEKTINJOHTOPALVELUIHIN

Toimintamme kasvaessa haemme

PROJEKTINJOHTOPALVELUIHIN HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

pääkaupunkiseudulle.

 

Tulet työskentelemään vaihtelevissa PJP-hankkeissamme hankintojen parissa. Vastaat projektinjohtopalveluhankkeissamme osaurakka- ja materiaalihankinnoista sekä ylläpidät ja kehität alihankintaverkostoamme aktiivisesti. Työpaikkasi sijaitsee Vantaalla toimipaikassamme Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Työssäsi käyt säännöllisesti myös työmailla. Suuremmissa projekteissa voi olla eduksi, että asemapaikkasi on aktiivisimman hankintavaiheen aikana työmaalla.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta hankintojen hoitamisesta esimerkiksi rakennusliikkeessä. Urakoitsijaverkoston tuntemus auttaa sinua suoriutumaan tehtävästäsi tuloksellisesti. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen, kunhan asenteesi on kohdallaan ja oppimishalu kova. Työkokemusta sinulla on mielellään kuitenkin jo jonkin verran, erityisesti työmaatehtävistä. Onnistuaksesi hankintapäällikön tehtävässä viestit ja neuvottelet sujuvasti ja tunnet sopimuskäytännöt. Viihdyt pikkutarkkuutta vaativissa tehtävissä, erilaisten järjestelmien kanssa sormi ei mene suuhun ja työskentelet korkea laatu ja erinomainen asiakaspalveluasenne johtotähtenäsi.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Taina Kuismin puh. 050 4384 184. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Hankintapäällikkö”.

Takaisin