8.1.2018

HARJOITTELIJOITA/ KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ infrarakennuttamispalveluihin Vantaalle ja Lahteen

Haemme kahta (2)

HARJOITTELIJAA tai KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

infrarakennuttamisen palveluihin.

 

Oletko opintojesi keski- tai loppuvaiheessa oleva rakennusalan opiskelija? Haemme kesäksi kahta avustavaa infrarakentamisen valvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Toinen tehtävä sijaitsee Vantaan toimistolla Aviapoliksen alueella ja toinen Lahden projektitoimistolla.

Tulet työskentelemään vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa infraprojekteissa mm. työmaavalvoja-apulaisena sekä erilaisissa avustavissa toimistotehtävissä kuten työmaakokouksiin osallistuminen, pöytäkirjojen ja aineistojen laatiminen, laskujen käsittely yms. Perehdytämme tarkemmin kaikkiin tehtäviin ja sovittaessa tarjoamme mahdollisuuden jatkaa tehtäviä kesän jälkeen osa-aikaisena.

Toivomme, että olet opinnoissasi vähintään keskivaiheille edennyt teekkari tai insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Hoidat sinulle uskotut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Työskentelet oma-aloitteisella ja innostuneella asenteella. Tietoteknisistä valmiuksista edellytämme sujuvaa MS Officen käyttöä ja muut tietotekninen osaaminen on eduksi. Työtehtävien hoitamiseen tarvitset käytössäsi olevaa autoa.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävät täytetään sopivan henkilön löytyessä ja hae kuitenkin viimeistään 23.2.2018 mennessä. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa infrarakennuttamisen johtaja Ilmari Sikander puh. 040 588 4346. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Harjoittelija, infra/Vantaa tai Harjoittelija, infra/Lahti”.

 

Takaisin