20.12.2017

INFRAHANKKEIDEN PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ, RAKENNUTTAJAINSINÖÖREJÄ JA VALVOJIA kaikkiin toimipaikkoihimme

Haemme 

INFRAHANKKEIDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖITÄ, RAKENNUTTAJAINSINÖÖREJÄ ja VALVOJIA 

kaikkiin toimipaikkoihimme vahvistamaan Infrarakentamisen palveluitamme.

Projektipäällikkönä toimit kokemuksesi mukaan itsenäisesti tai osana tiimiä infrarakentamishankkeiden projektipäällikkönä. Vastaat hankkeesi suunnitteluttamisesta, hankinta-asiakirjojen laadinnasta, kilpailutta-misesta ja rakennuttamisesta hankkeen loppuun saakka.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (DI/insinööri) sekä osaamista laajojen hankkeiden läpiviennistä. Olet kokenut alan asiantuntija (yli 10 vuotta työkokemusta) ja toiminut projektipäällikkönä vaativissa töissä esim. isoissa tie- ja siltahankkeissa. Sinulla on kokemusta kunnallisteknisestä kaupunkirakentamisesta. Eduksesi katsomme RAP- tai RAPS -pätevyyden. 

Rakennuttajainsinöörinä toimit hankkeissa projektipäällikön ohjauksessa ja vastaat hankkeissa erikseen sovituista tehtävistä (esim. kustannusseurannasta) tai vastaat kokemuksesi mukaan sopivien infrahankkeiden itsenäisestä hoitamisesta. 

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (DI/insinööri) sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta infrarakentamisen tehtävistä. Olet työskennellyt vaativien projektien, esim. isot tie- tai siltahankkeet, parissa. Sinulla on kokemusta myös kunnallisteknisestä kaupunkirakentamisesta.
 

Valvojana vastaat infrahankkeiden valvontatehtävistä vaihtelevissa projekteissamme.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (rakennusmestari, yhdyskuntateknikko tai insinööri) sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta vaativista infrarakentamisen tehtävistä vastaavana työnjohtajana, valvojana tai suunnittelijana. Sinulla on kokemusta myös kunnallisteknisestä kaupunkirakentamisesta. Eduksi katsomme kokemuksen silta- ja erikoisrakenteiden valvontatehtävistä sekä 1-lk betonityönjohtajan tai betonirakenteiden suunnittelijan pätevyyden.

Rakennuttajainsinöörin ja valvojan tehtävät ovat myös yhdistettävissä. 

Jos olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, innostunut oppimaan uutta ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin, saatat olla etsimämme ammattilainen. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja hae jo tänään, sillä tehtävät täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävistä antaa infrarakentamisen johtaja Ilmari Sikander, puh. 040 588 4346. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään hakemasi tehtävä.
 

 

Takaisin