11.12.2017

RAKENNUSTÖIDEN VALVOJA

Haemme

RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA

Tampereen alueelle.

 

Vastaat osaltasi asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta. Toimit itsenäisesti tai osana projektiryhmää vaihtelevien ja mielenkiintoisten korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeiden valvojana.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa, talonrakennusalan osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Haemme tehtäviinsä sitoutuvaa osaajaa tiimiimme. Kykenet työskentelyyn usean eri vaiheissa olevan hankkeen parissa itsenäisellä ja vastuullisella otteella. Yhteistyötaitosi ovat hyvät toimiessasi hankkeessa eri osapuolten kanssa. Arvostamme kokemusta rakennuttamis-, työmaavalvonta- tai työmaamestarin tehtävistä. Eduksesi katsotaan rakennustyön valvojan tai rakennuttajan (RAP) pätevyys. Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisia haasteita ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa tapaamme työskennellä.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.  

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pekko Pennanen, puh. 040 861 8637. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennusvalvoja, Tampere”.

Takaisin