21.12.2017

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa Varsinais-Suomen alueella haemme

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Turun aluetoimistoomme.
 

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Voit startata meillä lyhyemmässä projektissa tai toisaalta päätyä osaksi monivuotista rakentamistarinaa, ehkä kumpiakin. Vastaat itsenäisessä roolissa asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta johtamalla projektiorganisaatiota tyypillisesti hankkeen alusta loppuun saakka. Tehtävä sisältää suunnittelun hankintaa, suunnittelun ohjausta, urakoiden kilpailuttamista ja rakentamisen ohjaamista. Tehtäväsi saattavat olla myös hankesuunnittelun ohjausta tai muita asiantuntijatehtäviä, joissa toimit tilaajan yhteyshenkilönä.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa. Olet rakennus-/kiinteistöalan ammattilainen ja sinulla on kokemusta rakennuttamistehtävistä tai rakennusliikkeen projektien johtamisesta. Eduksesi katsotaan RAP tai RAPS -pätevyys. Onnistuaksesi rakennuttamisen projektipäällikön tehtävässämme työskentelet korkea laatu ja erinomainen asiakaspalveluasenne johtotähtenäsi. Työssäsi sinulle on hyötyä kokemuksestasi eri toteutusmalleista ja kiinteistöalasta yleensä.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin. Uudet toimitilamme sijaitsevat Kupittaan alueella PharmaCityssä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Projektipäällikkö, Turku”.

 

 

Takaisin