20.12.2017

TEOLLISUUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, kaikki HTJ:n toimipaikat

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme vahvistukseksi uuteen liiketoimintayksikköön

TEOLLISUUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Vastaat itsenäisessä roolissa teollisuusrakentamishankkeiden toteutuksesta johtamalla projektiorganisaatiota tyypillisesti hankkeen alusta loppuun saakka. Tehtävä sisältää suunnittelun hankintaa, suunnittelun ohjausta, urakoiden ja osaamisesi mukaan mahdollisesti teollisuusprosesseihin liittyvien laitteiden ja järjestelmien kilpailuttamista sekä rakentamisen ja mahdollisesti myös laite- tai järjestelmäasennusten ohjaamista. Tehtävät voivat olla myös hankesuunnittelun ohjausta tai muita asiantuntijatehtäviä tilaajan toiveen mukaan. Toimit teollisuusrakentamisesta vastaavan johtajan oikeana kätenä osallistuen tarvittaessa myös toimialueen markkinointiin ja tarjoustoimintaan. Toimipaikkasi voi sijaita millä tahansa toimintapaikkakunnallamme.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa ja työkokemusta alalta yli kymmenen vuoden ajalta sekä näyttöä laajojen hankkeiden läpiviennistä koti- ja/tai ulkomailla, erityisesti teollisuuden hankkeista. Ymmärrät teollisuusprosessien ja logistiikan vaatimukset ja tarpeet ja osaat huomioida ne rakennushankkeen eri vaiheissa. Työssäsi sinulle on hyötyä mahdollisesta koko investointihankkeen, sisältäen niin rakentamisen kuin tuotantoprosessin, projektinjohtokokemuksesta. Eduksesi katsomme RAPS tai RAP -pätevyyden.  

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa teollisuusrakentamisen johtaja Kai Karlén, puh. 050 586 5383. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Projektipäällikkö, Teollisuusrakentaminen”.

Takaisin