14.03.2019

HANKINTA-ASIANTUNTIJA, Projektinjohtopalvelut

Toimintamme kasvaessa haemme

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA

vahvistamaan Projektinjohtopalveluitamme pääkaupunkiseudulla.

Tulet työskentelemään PJP-ryhmässämme vaihtelevissa hankkeissa projektihankintojen parissa. Ylläpidät ja myös kehität alihankintaverkostoamme aktiivisesti. Työpaikkasi sijaitsee Vantaalla toimipaikassamme Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Työssäsi liikut tarpeen mukaan myös työmailla.

Sinun ei tarvitse olla kaiken nähnyt ja kokenut osto-osaaja – saat hyvän perehdytyksen tehtävään muilta ryhmän hankintaosaajilta. Työkokemusta sinulla on kuitenkin mielellään jo jonkin verran, erityisesti työmaatehtävistä. Eduksi toki katsomme aiemman kokemuksen hankintojen hoitamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusteknistä koulutusta. Kokemuksen karttuessa tarjoamme mahdollisuuden edetä hankintapäällikön tehtävään.

Toivottavavasti kiinnotuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektinjohtopalveluiden toimialapäällikkö Taina Kuismin puh. 050 4384 184. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein - osoite on hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Hankinta-asiantuntija”.