15.04.2019

LVIA-asiantuntija/-valvoja

Toimintamme kasvaessa haemme 
LVIA-ASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA
talotekniikka- ja energiapalveluihimme pääkaupunkiseudulle.

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Voit startata meillä lyhyemmässä projektissa tai toisaalta päätyä osaksi monivuotista rakentamistarinaa, ehkä kumpiakin. Kokemuksesi mukaan voit työskennellä joko itsenäisesti tai osana isompaa projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa LVIA-asiantuntijan/-valvojan roolissa. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua myös osaamisesi mukaan erilaiset asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä, suunnittelun ohjauksessa ja hankekehityksissä. 

Odotamme sinulta soveltuvaa LVIA-alan koulutustaustaa sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Arvostamme kokemustasi rakennuttamisen puolelta, erityisesti valvonnasta, mutta taustasi voi olla myös urakointi- tai suunnittelupuolelta. 

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talotekniikka- ja energiapalveluiden toimialapäällikkö Timo Heiskanen, puh. 050 414 4827. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”LVIA-asiantuntija, PKS”.