14.03.2019

Työmaapäällikkö, projektinjohtopalvelut

Toimintamme kasvaessa haemme

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan Projektinjohtopalveluitamme pääkaupunkiseudulla.

Sinulla on kokonaisvastuu työmaan toteutuksesta ja työporukan toiminnasta niin, että projektille asetetut tavoitteet saavutetaan. Toimit työmaan vastaavana työnjohtajana ja tehtäviisi kuuluu projektisi tuotanto, kustannusten ja aikataulujen ohjaus ja valvonta, työturvallisuusasiat sekä työmaahenkilöstön johtotehtävät. Pienemmissä projekteissa kykenet hoitamaan projektin keskeiset tehtävät kokonaisuudessaan itsekin.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (rakennusmestari, RI tai DI) sekä laaja-alaista osaamista ja kiinnostusta laadukkaaseen ja turvalliseen rakentamiseen. Haemme kokenutta osaajaa tiimiimme ja edellytämme sinulta vähintään 5 vuoden työkokemusta työmaan vastaavana työnjohtajana. Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisia haasteita ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa tapaamme työskennellä.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektinjohtopalveluiden toimialapäällikkö Taina Kuismin puh. 050 4383 184. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein - osoite on hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään "Työmaapäällikkö, PKS”.