09.02.2020

LVIA-asiantuntija/-valvoja

Toimintamme kasvaessa haemme kokenutta

LVI-ASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme Turun alueella.

Työskentelet itsenäisesti tai osana projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa LVI-asiantuntijan/-valvojan roolissa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu erilaiset asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä, suunnittelun ohjauksessa ja hankekehityksissä. 

Odotamme sinulta vähintään talotekniikka-alan opistotason tutkintoa, useiden vuosien kokemusta rakennushankkeiden LVI -teknisten töiden ohjaus- ja/tai johtamistehtävissä sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Arvostamme kokemustasi rakennuttamisen puolelta, erityisesti valvonnasta, mutta taustasi voi olla myös urakointi- tai suunnittelupuolelta.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän. Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa aluejohtaja Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 1.3.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”LVI-asiantuntija, Turku”.