10.02.2020

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, TALONRAKENNUSPALVELUT

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

TALONRAKENNUSPALVELUIHIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme Turun alueella.

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Voit startata meillä lyhyemmässä projektissa tai toisaalta päätyä osaksi monivuotista rakentamistarinaa, ehkä kumpiakin. Vastaat osaltasi asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuk-sesta johtamalla projektiorganisaatiota tyypillisesti hankkeen alusta loppuun saakka.

Tehtävä sisältää suunnittelun hankintaa, suunnittelun ohjausta, urakoiden kilpailuttamista ja rakentamisen ohjaamista. Tarpeen mukaan osallistut myös valvontatyöhön sekä muuhun tilaajan edunvalvontaan ja asiantuntijatehtäviin monipuolisesti.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa. Olet rakennus-/kiinteistöalan ammattilainen ja sinulla on kokemusta rakennuttamistehtävistä tai rakennusliikkeen projektien johtamisesta. Eduksesi katsotaan RAP tai RAPS -pätevyys. Onnistuaksesi rakennuttamisen projektipäällikön tehtävässämme työskentelet korkea laatu ja erinomainen asiakaspalveluasenne johtotähtenäsi. Työssäsi sinulle on hyötyä kokemuksestasi eri toteutusmalleista ja kiinteistöalasta yleensä.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän.  Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa aluejohtaja Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 1.3.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Projektipäällikkö, Turku”.