07.12.2020

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ, RAKENNUTTAJAINSINÖÖREJÄ ja VALVOJIA

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ, RAKENNUTTAJAINSINÖÖREJÄ ja VALVOJIA

vahvistamaan Infrarakentamisen palveluitamme Tampereen alueella.

Projektipäällikkönä toimit kokemuksesi mukaan itsenäisesti tai osana tiimiä infrarakentamishankkeiden projektipäällikkönä. Vastaat hankkeesi suunnitteluttamisesta, hankinta-asiakirjojen laadinnasta, kilpailuttamisesta ja rakennuttamisesta hankkeen loppuun saakka.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (DI/insinööri) sekä osaamista laajojen hankkeiden läpiviennistä. Olet kokenut alan asiantuntija (yli 10 vuotta työkokemusta) ja toiminut projektipäällikkönä vaativissa töissä esim. isoissa tie- ja siltahankkeissa. Sinulla on kokemusta kunnallisteknisestä kaupunkirakentamisesta. Eduksesi katsomme RAP- tai RAPS -pätevyyden.

Rakennuttajainsinöörinä toimit hankkeissa projektipäällikön ohjauksessa ja vastaat hankkeissa erikseen sovituista tehtävistä (esim. kustannusseurannasta) tai vastaat kokemuksesi mukaan sopivien infrahankkeiden itsenäisestä hoitamisesta.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (DI/insinööri) sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta infrarakentamisen tehtävistä. Olet työskennellyt vaativien projektien, esim. isot tie- tai siltahankkeet, parissa. Sinulla on kokemusta myös kunnallisteknisestä kaupunkirakentamisesta.

Valvojana vastaat infrahankkeiden valvontatehtävistä vaihtelevissa projekteissamme.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (rakennusmestari, yhdyskuntateknikko tai insinööri) sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta vaativista infrarakentamisen tehtävistä vastaavana työnjohtajana, valvojana tai suunnittelijana. Sinulla on kokemusta myös kunnallisteknisestä kaupunkirakentamisesta. Eduksi katsomme kokemuksen silta- ja erikoisrakenteiden valvontatehtävistä sekä 1-lk betonityönjohtajan tai betonirakenteiden suunnittelijan pätevyyden.

Rakennuttajainsinöörin ja valvojan tehtävät ovat myös yhdistettävissä.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän.

Lisätietoja tehtävistä antaa infratoimialan johtaja Ilmari Sikander, puh. 040 588 4346. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein - osoite on hakemukset@htj.fi. Merkitsethän viestikenttään hakemasi tehtävän.