ENERGIAPALVELUT

Etsitkö rakennuttajakonsulttia, infravalvojaa tai talotekniikka-asiantuntijaa? Tarvitsetko apua energia- ja ympäristöasioissa? Unohda rakentamisen huolet ja keskity omaan liiketoimintaasi. Löydät kaikki palvelut saman katon alta.

ENERGIAPALVELUT TUOVAT KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ

Jopa yli puolet rakennuksen elinkaaren aikaisesta hiilijalanjäljestä muodostuu käytönaikaisesta energiankulutuksesta. Energiatehokkuuden parantaminen on useimmiten investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Tämän lisäksi energiatehokkuushankkeilla voidaan parantaa sisäolosuhteita, kun esimerkiksi lämpötilaerot tasoittuvat. Energia-asiantuntijamme auttavat sinua kehittämään niin uudishankkeiden kuin olemassa olevien rakennusten energiatehokkuutta.

Hankkeiden energiakonsultointi

Energiatehokkuuden parantaminen lähtee kehitysmahdollisuuksien tunnistamisesta ja elinkaarivaikutuksiltaan parhaan vaihtoehdon valitsemisesta. Tarjoamme konsultointiapua energiatehokkuuden kehittämiseen liittyvissä asioissa kaikissa elinkaaren vaiheissa niin hankeohjauksessa, käytössä olevissa rakennuksissa kuin saneerauksissakin.

Energiakatselmukset

Autamme selvittämään käytössä olevien rakennusten mahdollisuudet energiatehokkuuden parantamiseen kohdekatselmuksella, joka perustuu kohdekierrokseen ja ylläpidon haastatteluun. Teemme myös Motiva-mallin mukaisia katselmuksia sekä suuryritysten lakisääteisiä energiakatselmuksia. Usein suosittelemme asiakkaillemme sen hetkisen tarpeen mukaan kohdennettua katselmusta, jonka laajuus ja tavoitteet sovitaan yhdessä. Tarjoamme rakennuttamisapua myös energiansäästöinvestointien toteuttamiseen.  

Lue lisää suuryritysten energiakatselmuksista.

Uusiutuva energia

Uusiutuvat energiajärjestelmät, kuten aurinkosähkö- ja maalämpöjärjestelmät, parantavat rakennuksen energiatehokkuutta. Ne myös vähentävät rakennuksen elinkaaren aikaisia ympäristövaikutuksia.

Autamme sinua arvioimaan, onko uusiutuvat energiajärjestelmät kannattavia rakennuksessasi. Olemme apunasi myös niiden rakennuttamisessa. Huolehdimme järjestelmän elinkaaren aikaisten kustannusten ja hyötyjen optimoinnista, laadukkaasta asennuksesta ja sujuvasta käyttöönotosta. Konsultoimme haettavissa olevista energiatukimuodoista ja avustamme tarvittaessa hakuprosessissa.

ENERGIAPALVELUMME SISÄLTÄÄ

  • energia-asiantuntijatehtävät uudis- ja saneeraushankkeissa
  • ​​​käytönaikaisen energiakonsultoinnin
  • energiatehokkuushankkeiden rakennuttamistehtävät
  • energiakatselmukset ja täsmäselvitykset
  • suuryritysten pakolliset energiakatselmukset
  • uusiutuvan energian kannattavuusselvitykset
  • uusiutuvan energian rakennuttamistehtävät.