Kiinteistökehitys

Etsitkö rakennuttajakonsulttia, infravalvojaa tai talotekniikka-asiantuntijaa? Tarvitsetko apua energia- ja ympäristöasioissa? Unohda rakentamisen huolet ja keskity omaan liiketoimintaasi. Löydät kaikki palvelut saman katon alta.

KIINTEISTÖKEHITYS

Konsultoimme asiakkaitamme useissa kiinteistökehityshankkeissa. Jos sinulla on tyhjä tontti vailla toimintaa, tai rakennus joka ei enää palvele alueen kysyntää, löydämme ratkaisun.

Olemme yhdistäneet laajan kumppani- ja asiakasverkostomme kautta lukuisia tontinomistajia ja -käyttäjiä. Kyseessä voi olla toimintojen muuttaminen, olosuhteiden parantaminen tai kiinteistön myyntiin tähtäävät toimet, jotka saattavat edellyttää kiinteistöjen käyttötarkoitusten muutoksia ja maa-alueiden ja asemakaavojen kehittämistä. Vaihtoehtotarkasteluihimme kuuluvat muun muassa tilaohjelmien analysointi ja vertailu, kustannusarvioiden ja -vertailujen laadinta, sijaintipaikkojen kartoitus ja tonttien etsintä.

Toimimme muutosprosessissa asiantuntijana ja edunvalvojana, jotta päätöksenteon pohjana on mahdollisimman tarkkaa ja oikeaa tietoa vaihtoehtojen toimivuudesta ja kustannusrakenteesta.

KIINTEISTÖKEHITYS

  • Uusien käyttötarkoitusten etsiminen
  • Vaihtoehtojen ideointi
  • Kustannusarviot
  • Kannattavuuslaskelmat
  • Kaavoitusasioiden hoitaminen

Lisätietoja palveluistamme antaa:

VESA EKOKOSKI

Johtaja, Talonrakennuttaminen, Pääkaupunkiseutu

Puh. 050 371 3461

vesa.ekokoski@htj.fi