Talotekniikka

Etsitkö rakennuttajakonsulttia, infravalvojaa tai talotekniikka-asiantuntijaa? Tarvitsetko apua energia- ja ympäristöasioissa? Unohda rakentamisen huolet ja keskity omaan liiketoimintaasi. Löydät kaikki palvelut saman katon alta.

Talotekniikka

HTJ on menestyksellisesti vastannut rakennuttamistehtävistä useissa taloteknisesti vaativissa hankkeissa, kuten sairaala- ja laboratoriokohteissa, logistiikka- ja liikerakentamisessa sekä lukuisissa korjausrakentamiskohteissa. Tehtävämme koostuvat suunnittelun ohjauksesta, talotekniikan valvonnasta ja asiantuntijatehtävistä sekä käyttöönottokonsultoinnista.

Talotekniikka tuottaa kiinteistöissä ja tiloissa tapahtuville toiminnoille hallitut olosuhteet ja varmistaa sisäilman hyvän laadun. Talotekniikan piiriin kuuluvat muun muassa ilmanvaihto-, rakennusautomaatio-, lämmitys-, jäähdytys-, sähkö-, tietoliikenne-, kulunvalvonta- ja palontorjuntajärjestelmät.

Nykyaikaiset ja monipuoliset talotekniset järjestelmät tarjoavat lukuisia uusia mahdollisuuksia energian tehokkaaseen käyttöön sekä tilojen käyttömukavuuden ja olosuhteiden hallintaan.

TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA

  • Suunnittelun ohjaus
  • Rakennuttaminen ja valvonta
  • Käyttöönottokonsultointi
  • Talotekniset asiantuntijatehtävät

Lisätietoja palveluistamme antaa:

JARI TAINIO

Aluejohtaja, Talonrakennuttaminen, Häme-Pirkanmaa

Puh. 050 385 3252

jari.tainio@htj.fi