Ympäristöluokitukset

Etsitkö rakennuttajakonsulttia, infravalvojaa tai talotekniikka-asiantuntijaa? Tarvitsetko apua energia- ja ympäristöasioissa? Unohda rakentamisen huolet ja keskity omaan liiketoimintaasi. Löydät kaikki palvelut saman katon alta.

YMPÄRISTÖLUOKITUKSET

Kiinteistöjen omistajien ja rakennuttajien on hyvä kiinnittää yhä enemmän huomiota ekologisuuteen, ympäristöarvoihin ja energiatehokkuuteen. Ne vaikuttavat positiivisesti kiinteistöjen vuokrattavuuteen, imagoon ja arvoon.

Ympäristösertifiointi on yhtenäinen, vakioitu arviointimenetelmä, jolla pystytään arvioimaan kiinteistön ympäristövaikutuksia vertailukelpoisessa muodossa.

HTJ:n ympäristösertifiointipalveluihin kuuluvat mm. BREEAM ja LEED uudis- ja korjaushankkeiden sertifiointi, koordinointi sekä niihin liittyvä suunnittelun ja tuotannon ohjaus. Voimme auttaa myös Suomen oloihin kehitetyn RTS-ympäristöluokituksen  hankeohjauksessa (lisätietoja RTS-ympäristöluokituksesta tästä).

Palveluihimme kuuluu myös kiinteistökaupan yhteydessä tehtävät selvitykset, jotka kartoittavat kaupan kohteena olevan kiinteistön mahdollisen ympäristösertifiointitason.

                    

YMPÄRISTÖ-
LUOKITUKSET

  • BREEAM International Assessor -pätevyys
  • LEED AP -pätevyys
  • U.S. Green Building Councilin jäsen
  • Finnish Green Building Councilin jäsen
  • Kiinteistöjen ympäristösertifiointi ja luokitustyökalut -toimikunnan jäsen

Lisätietoa palveluistamme antaa:

TIMO HEISKANEN

Toimialapäällikkö, Talotekniikka- ja Energiapalvelut, RAP

Puh. 050 414 4827

timo.heiskanen@htj.fi

SATU KARJALAINEN

Energia- ja ympäristöasiantuntija

Puh. 044 257 3543

satu.karjalainen@htj.fi