YMPÄRISTÖLUOKITUKSET

Etsitkö rakennuttajakonsulttia, infravalvojaa tai talotekniikka-asiantuntijaa? Tarvitsetko apua energia- ja ympäristöasioissa? Unohda rakentamisen huolet ja keskity omaan liiketoimintaasi. Löydät kaikki palvelut saman katon alta.

YMPÄRISTÖLUOKITUKSET OSOITTAVAT VASTUULLISUUTTA

Ympäristösertifikaatit, kuten kansainväliset BREEAM, LEED ja Suomen oloihin kehitetty RTS, ovat osoitus rakennusten ympäristövastuullisuudesta. Yleisesti tunnetut ja riippumattoman tahon myöntämät sertifioinnit vaikuttavat positiivisesti kiinteistön vuokrattavuuteen, imagoon ja taloudelliseen arvoon. Ympäristösertifioinnilla yrityksesi voi osoittaa kestävän rakentamisen tavoitteiden toteutumisen hankkeen suunnittelussa ja rakennuksen käytön aikaisessa toiminnassa.

Tarjoamme ympäristösertifiointien hankeohjausta käytännönläheisellä otteella ja autamme projektiryhmää tunnistamaan lisäarvon, jonka hanke voi sertifioinnilla saada. Palvelumme kattaa hankkeille laadittavat esiselvitykset sopivan tavoitetason asettamiseksi, hankeohjauksen ja seurannan, sertifikaatin hakemiseen tarvittavat työt sekä muut sertifiointia tukevat tehtävät tarpeen mukaisesti.  

HTJ:lla on sertifiointityöhön pätevyys seuraavilta tahoilta: BREEAM International Assessor, BREEAM AP, LEED AP BD+C.

Sertifioinnin ohjauksen ja arvioinnin lisäksi tarjoamme palveluna myös tilaajan edunvalvontaa hankkeisiin, joissa sertifiointitehtävät on sisällytetty urakoitsijan vastuulle.

                    

PALVELUUMME SISÄLTYY:

  • ympäristösertifiointien hankeohjaus ja arviointi
  • tilaajan edunvalvonta sertifiointihankkeissa
  • hankkeiden ympäristökonsultointi
  • kestävän rakentamisen konsultointi ja hankeohjaus
  • olemassa olevien rakennusten kestävyyden kehittäminen
  • tarpeenmukaiset selvitykset ja konsultointi.

Lisätietoa palveluistamme antaa:

SATU KARJALAINEN

Toimialapäällikkö, Ympäristö- ja energiapalvelut

Puh. 044 257 3543

satu.karjalainen@htj.fi