Vesihuolto ja laitokset

Etsitkö rakennuttajakonsulttia, infravalvojaa tai talotekniikka-asiantuntijaa? Tarvitsetko apua energia- ja ympäristöasioissa? Unohda rakentamisen huolet ja keskity omaan liiketoimintaasi. Löydät kaikki palvelut saman katon alta.

vesihuolto ja laitokset

Vesihuolto- ja laitoshankkeiden rakennuttaminen ja valvonta räätälöidään aina asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Palvelumme voi pitää sisällään esimerkiksi hankevalmistelun ja aikatauluttamisen, suunnitelma-aineiston tarkastamisen, tarjouspyyntöasiakirjojen laadinnan, kilpailutuksen, valvonnan, turvallisuuskoordinaattorin tehtävät, työn vastaanoton tarkastuksineen sekä takuuaikaisen toiminnan. Myös lupa-asioiden valmistelut ja erilaiset viranomaisselvitykset ovat meille tuttua.

Saat kauttamme asiantuntijapalvelua kaikkiin vesihuolto- ja laitosrakentamisen hankkeisiin ja niiden läpivientiin. Asiantuntijoillamme on vahva osaaminen ja kokemus erityisesti vesihuollon laitos- ja verkostorakennuttamisesta sekä valvonnasta.

Pystymme tarjoamaan erikoisosaamista myös maanrakentamisen, betonirakentamisen, prosessi- ja koneistorakentamisen sekä automaatiotöiden valvontaan. Useimmissa hankkeissamme myös vastaamme näistä osioista. Kauttamme saat kattavan verkoston pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme muun muassa sähkö-, automaatio- ja LVI-erikoisosaamista vaativiin tehtäviin.


Palvelumme sisältää

  • projektinjohdon, rakennuttamisen ja valvonnan
  • suunnittelun ja suunnittelunohjauksen
  • turvallisuuskoordinaattorin tehtävät
  • asiantuntijatehtävät

Lisätietoja: