Ura HTJ:lla

Onnistuminen lähtee ihmisistä.

HTJ:n sydän on joukko osaavia ja asiallemme omistautuneita asiantuntijoita. Mutkattomassa ja rennossa työyhteisössämme jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa.

Tule kasvattamaan onnistumisia kanssamme!

URA HTJ:LLA

Etsimme joukkoomme rakennuttamisen asiantuntijoita. Jos olet asiakaspalveluhenkinen, innostunut oppimaan uutta ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin, saatat olla etsimämme ammattilainen. 

HTJ:lla pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja uralla etenemisen mahdollisuuksiin. Jatkuva oppiminen ja perehdyttäminen ovat iso osa kaikkea toimintaamme. Kannustamme työntekijöitämme opiskelemaan, hankkimaan pätevyyksiä ja tutkintoja sekä erikoistumaan ammattiosaamisessa. Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat meille tärkeitä asioita, sillä ammattitaitoinen ja toimintakykyinen henkilöstö on menestyksemme kulmakivi. 

Meillä on tutkitusti erinomainen henkilöstötyytyväisyys. Viimeisimmän Siqni-henkilöstökyselyn tulokset toivat HTJ:lle Future Workplaces 2023 -sertifikaatin. Lue lisää vuoden 2023 kyselystä ja sen tuloksista. 

HTJ:n henkilöstö koostuu sekä kokeneista projektijohtajista että nuorista, uransa alkutaipaleella olevista ammattilaisista. Tarjoamme pysyvän työsuhteen ja hyvät henkilöstöedut.

Klikkaa avoimiin työpaikkoihin tai jätä halutessasi meille avoin hakemus

 

 

Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste