HTJ yhtiönä

HTJ on suomalainen riippumaton rakennuttajatoimisto. Olemme erikoistuneet rakennuttamiseen, työmaavalvontaan, energia- ja ympäristökonsultointiin sekä projektinjohtopalveluihin.

HTJ YHTIÖNÄ

HTJ on vuonna 1999 perustettu suomalainen rakennuttajatoimisto, joka on vuosien aikana kasvanut yhdeksi Suomen johtavista ja monipuolisimmista rakennuttamisen asiantuntijoista. Meillä työskentelee yli 200 asiantuntijaa talo-, teollisuus- ja infrahankkeiden parissa ympäri Suomea. Päätoimipaikkamme on Vantaalla. Liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 23 Me. Tavoitteemme on kasvattaa onnistumisia yhdessä kumppaneidemme kanssa luoden toimivia, turvallisia ja viihtyisiä elinympäristöjä. 

Olemme erikoistuneet rakennuttamiseen, työmaavalvontaan, energia- ja ympäristökonsultointiin sekä projektinjohtopalveluihin. Laaja-alainen asiantuntijuutemme, halumme kasvaa ja kehittyä sekä pitkän kokemuksen hiomat toimintatapamme varmistavat onnistumisen vaativissa rakennushankkeissa. 

Teemme aktiivista yhteistyötä alan verkostoissa toimialan parhaiden käytänteiden ja innovaatioiden kehittämiseksi sekä rakentamisen ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Olemme jäseninä mm. Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:ssä, RAKLIssa, Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry:ssä sekä Green Building Council Finlandissa. 

Olemme luotettu, arvostettu ja vakavarainen kumppani. Toimimme riippumattomana ja itsenäisenä rakennuttajatoimistona ilman omistuksellisia tai taloudellisia sidoksia suunnittelu- tai urakoitsijaorganisaatioihin.

Luotettava kumppani logo Rala Rala Future Workspaces Menestyjät-logo Suomen vahvimmat