Infran hoito ja kunnossapito

Etsitkö rakennuttajakonsulttia, infravalvojaa tai talotekniikka-asiantuntijaa? Tarvitsetko apua energia- ja ympäristöasioissa? Unohda rakentamisen huolet ja keskity omaan liiketoimintaasi. Löydät kaikki palvelut saman katon alta.

INFRAn hoito ja kunnossapito

Hoito ja kunnossapito -palvelumme kattaa infran hoito-, ylläpito- ja kunnossapitourakoiden laadunvalvonta- ja viranomaistehtäviä sekä ohjeistusten ja asiakirjojen laadintaa. Toimintamme kattaa koko Suomen.

Asiantuntijamme toimivat aktiivisesti kunnossapidon kehittämistehtävissä sekä urakoiden kilpailuttamisessa. Palvelumme kattaa laajasti infran kunnossapidon hankinnan eri osa-alueet. Voimme kartoittaa tiestö- ja väyläomaisuuden, tuottaa lähtötietoaineiston sekä laatia ja julkaista kilpailuttamisasiakirjat. Hoidamme tarvittaessa koko prosessin läpiviennin urakoitsijavalintaan asti. Kauttamme järjestyvät urakoiden turvallisuuteen, vastaanottoon ja takuutehtäviin liittyvät tarkastukset sekä muu työnaikainen valvonta. Voimme toteuttaa myös yksittäisiä tehtäviä ja kartoituksia tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Henkilöstöllämme on vankka tuntemus käytännön kunnossapitoasioista. Toimimme laadunvalvojina tällä hetkellä noin 70 alueurakan alueella. Käytössämme on viimeisin laadunvalvontaan soveltuva mittauskalusto ja tarjoamme palveluitamme myös eri mittaustekniikoiden kehittämiseen.
 


Infran hoito- ja kunnossapitopalvelumme sisältää

  • laadunvalvonta- ja viranomaistehtävät
  • sopimus- ja kilpailutusasiakirjojen laadinta sekä urakoiden kilpailuttaminen
  • asiantuntijatoimeksiannot

Lisätietoja:

TIINA LEIVISKÄ

Projektijohtaja, Infrarakennuttaminen, Pohjois-Suomi

Puh. 0400 385 104

tiina.leiviska@htj.fi