Infran väylätietopalvelut ja mittaukset

Etsitkö rakennuttajakonsulttia, infravalvojaa tai talotekniikka-asiantuntijaa? Tarvitsetko apua energia- ja ympäristöasioissa? Unohda rakentamisen huolet ja keskity omaan liiketoimintaasi. Löydät kaikki palvelut saman katon alta.

INFRAn väylätietopalvelut ja mittaukset

Väylätietopalvelumme pitää sisällään tiestötietopalveluita sekä rekisterien päivityksiä ja ylläpitoa. Mittauspalveluihimme kuuluvat muun muassa laite- ja varusteinventoinnit, valmistuvien hankkeiden inventoinnit, päällystevaurioinventoinnit sekä runkokelirikkomittaukset. Kaupungeille ja kunnille teemme esimerkiksi katuomaisuuden kunnonhallintaa, jossa oleellisena osana on katuverkon kuntoarviointi.

Asiantuntijamme tekevät kuntoarvioinnissa kaduille ja kevyen liikenteen väylille maatutkamittaukset, videoinnit sekä vaurioinventoinnin. Analysoitujen tulosten perusteella saamme tarkan kuvan katuomaisuuden kuntotilasta sekä katuverkolle kohdistuvasta korjausvelan määrästä ja sen kehittymisestä. Teemme maatutkamittauksia rakennettuun ja rakentamattomaan ympäristöön. Rakennetuissa ympäristöissä maatutkamittauksia hyödynnetään esimerkiksi katujen ja teiden saneeraussuunnittelussa. Täydentävinä mittauksina tarjoamme myös palvelutaso- ja kantavuusmittauksia yhteistyökumppaneidemme kautta.

Asiantuntijamme ovat tuottaneet katuverkon tutkimuksia jo yli 25 kunnalle Suomessa ja väylätieto- ja mittauspalveluita Liikennevirastolle ja ELY-keskuksille vuodesta 2006 (vuoteen 2022 asti Infrap Oy:n nimellä). Asiantunteva ja innovatiivinen henkilöstömme sekä alan viimeiset teknologiat takaavat asiakkaillemme laadukkaat lopputuotteet.


Infran väylätietopalvelut ja mittaukset kattaa:

  • tiestö-, liikenne- ja paikkatietopalvelut
  • katu- ja väyläomaisuuden kuntotutkimukset, mittaukset ja inventoinnit 
  • maaperä- ja kalliotutkimukset sekä infran suunnittelun

Lisätietoja: