Ajankohtaista

26.03.2021

HTJ jatkaa Suomen Innostavimpien työpaikkojen kärjessä

HTJ jatkaa Suomen Innostavimpien työpaikkojen kärjessä

HTJ on yltänyt jälleen erinomaisiin tuloksiin Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksessa ja saanut parhaiten pärjänneille yrityksille myönnettävän Suomen Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. HTJ sijoittui Innostavimmat työpaikat -listauksessa kolmanneksi keskisuurten organisaatioiden sarjassa ja oli samalla rakennusalan toimijoista tutkimuksessa parhaiten pärjännyt yritys.

Vuoden 2020 henkilöstötutkimuksen tulokset kertovat, että HTJ:lla ollaan tyytyväisimpiä päätöksenteon tehokkuuteen, joustaviin toimintatapoihin sekä rehtiin ja avoimeen ilmapiiriin. 

”Uskon että tulokset juontavat juurensa matalaan ja ketterään organisaatioomme, jossa päätöksiä tehdään yhdessä keskustellen. Kulttuurimme on hyvin välitön ja toisiamme tukeva. Tämä kaikki näkyy varmasti myös asiakkaidemme suuntaan aktiivisuutena ja joustavuutena”, toimitusjohtaja Janne Ketola kertoo.

Tutkimuksessa tarkasteltiin tällä kertaa myös sitä, miten työntekijät ovat kokeneet työarkensa korona-aikana. Tulokset osoittavat, että HTJ:lla on osattu vastata henkilöstön tarpeisiin poikkeusoloissa. Valtaosa vastaajista koki saaneensa tarvitsemaansa tukea esimieheltään ja että heillä on ollut riittävästi kontakteja kollegoihinsa. 

”Viime keväänä halusimme heti löytää parhaat toimintatavat uudessa tilanteessa ja huolehtia, ettei kukaan jäisi yksin. Panostimme aktiiviseen yhteydenpitoon ja esimiesten sparraamiseen alaistensa tukemiseksi. On hienoa, että henkilöstömme kokee, että olemme onnistuneet huomioimaan heidät tässä uudessa ja monin tavoin haasteellisessakin tilanteessa”, Ketola toteaa. 

Suomen Innostavimmat työpaikat -tunnustus on hieno saavutus, sillä tutkimukseen osallistuu vuosittain satoja suomalaisorganisaatioita. HTJ on osallistunut tutkimukseen useampana vuonna ja ollut kärkisijoilla myös aiemmin. Tänä vuonna HTJ sijoittui rakennusalan toimijoista parhaiten. 

”Se, että olemme pärjänneet oman alamme toimijoista parhaiten ja säilyttäneet hyvän sijoituksemme vuosien varrella, kertoo pitkäjänteisestä työstä oikeiden asioiden eteen. Olen erittäin ylpeä työyhteisöstämme. Kiitos hyvästä ilmapiiristämme kuuluu jokaiselle, joka meillä työskentelee”, Janne Ketola summaa iloisena.

Lue lisää: https://www.innostavimmat.fi/voittajat