Ajankohtaista

05.02.2020

HTJ on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

HTJ on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

HTJ on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 

HTJ on saavuttanut erinomaiset tulokset vuoden 2019 henkilöstötutkimuksessaan ja on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.  Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen jakaa vuosittain Eezy Spirit Oy (aiemmin Corporate Spirit) ja Finlandiatalossa pidetyssä juhlatilaisuudessa HTJ ylsi keskisuurten yritysten sarjassa sijalle 2. Kyseessä on ainutlaatuinen työelämän tunnustus, jonka voivat saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet riippumattoman tutkimustahon Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen.

Tulos parani entisestään viime vuoden tuloksesta ja henkilöstön osallistuminen oli tänäkin vuonna erinomaisella tasolla vastausprosentin ollessa 91,4 %. Tulokset kertovat mm., että luottamus yrityksen johtamiseen on kunnossa ja yrityksen tulevaisuuteen luotetaan. Tutkimuksen mukaan HTJ:läiset arvostavat eniten ketterää toimintaamme, hyvää yhteishenkeä, muutosten toteuttamistapaa ja päätöksenteon tehokkuutta kuitenkin henkilöstöä kuunnellen. 

Suuri kiitos koko hienolle porukallemme upeasta saavutuksesta ja omistautuneesta työstä niin HTJ:n kuin jokaisen asiakkaamme menestyksen hyväksi!


Lisää www.innostavimmat.fi/palkitut