Ajankohtaista

07.12.2021

HTJ sai RALAn ympäristösertifikaatin

HTJ sai RALAn ympäristösertifikaatin

HTJ:lle on myönnetty Rakentamisen laatu RALA ry:n ympäristösertifikaatti. Sertifikaatti osoittaa, että ympäristötyömme on hyvällä tasolla ja toimintatapojamme kehitetään järjestelmällisesti eteenpäin.

Vaikuttavuudeltaan merkittävin osa HTJ:n ympäristöjärjestelmää on kestävän rakennuttamisen toimintamalli, jota on kehitetty osana ympäristöohjelmaa jo useamman vuoden ajan. ”Tavoitteenamme on ollut luoda malli, jota voidaan soveltaa kaikkiin hankkeisiimme kunkin tilaajan tavoitteisiin sopivalla tasolla. Ympäristöarvot huomioon ottavat käytännöt on viety osaksi laatujärjestelmäämme varmistamaan, että vaikutusmahdollisuudet tuodaan tilaajiemme tietoon ajoissa ja että kestävän rakentamisen hyvät käytännöt tulevat huomioiduiksi kaikissa hankkeissamme vähintään minimitasolla”, HTJ:n kehitysjohtaja Satu Hintsanen kertoo.

Tänä syksynä tehdyssä ulkoisessa auditoinnissa arvioija perehtyi perusteellisesti HTJ:n ympäristö- ja laatujärjestelmään arvioiden johdon yritys- ja yksikkötasolla, tukitoiminnot sekä lukuisia projekteja eri toimialoilta Vantaalta, Tampereelta ja Turusta.

”Saimme auditoinnissa erityisen hyvää palautetta auditoitavien ammattitaidosta ja perehtyneisyydestä aiheeseen. HTJ:n kestävän rakennuttamisen toimintamalli todettiin käytännönläheiseksi, kattavaksi ja helposti lähestyttäväksi laatujärjestelmän malliasiakirjojen kautta”, Hintsanen iloitsee.

Työ kestävämmän rakentamisen puolesta jatkuu!

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää HTJ:n laatu- ja ympäristöjärjestelmästä ja kehitystyöstä?

Ota yhteyttä:

Satu Hintsanen
Kehitysjohtaja
Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
+358 50 4121 797
satu.hintsanen@htj.fi