Ajankohtaista

11.06.2024

HTJ:n talonrakennuttamisen toimialue vahvistuu

HTJ:n talonrakennuttamisen toimialue vahvistuu

HTJ vahvistaa talonrakennuttamisen toimialaansa Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomessa. Esa Suomalainen on aloittanut HTJ:n talotoimialueen Itä-Suomen aluejohtajana 20.5.2024 ja Teemu Haaja Keski- ja Pohjois-Suomen aluejohtajana loppuvuodesta 2023. Molemmat tehtävät ovat uusia. Suomalainen ja Haaja vastaavat HTJ:lla omien vastuualueidensa kokonaisvaltaisesta johtamisesta sekä talonrakentamisen hankkeista.

Esa Suomalainen siirtyi HTJ:lle A-Insinööreiltä, jossa hän toimi aluejohtajana Itä-Suomen alueella. Teemu Haaja työskenteli viimeksi HTJ:n projektijohtajana Häme-Pirkanmaan alueella.

”HTJ:lla on vahva jalansija entuudestaan koko Suomessa infratoimialalla, ja nyt vahvistamme talonrakennuttamisen palveluitamme myös mm. Kuopion, Joensuun, Lappeenrannan, Mikkelin, Pieksämäen, Iisalmen, Savonlinnan, Kajaanin, Oulun ja Rovaniemen seuduilla. Esalla ja Teemulla on vankkaa projektiosaamista sekä oikeanlaista asennetta kehittää ja laajentaa toimintaamme HTJ:n kasvutavoitteiden mukaisesti”, HTJ:n toimitusjohtaja Janne Ketola sanoo. 

”HTJ on suunnittelu- ja urakoitsijatoimistoista riippumaton rakennuttamisen ja projektinjohdon asiantuntijayritys, josta löytyy osaamista niin infra-, talo- ja teollisuuspuolelta kuin ympäristö- ja energiapalveluistakin. Olen vakuuttunut yrityksen eri toimialojen ja -alueiden saumattomasta yhteistyöstä. Tämä antaa erinomaiset edellytykset palvella nykyisiä ja uusia asiakkaita entistä monipuolisemmin myös Itä-Suomessa. Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta tällä alueella, joten tiedän, että kasvupotentiaalia löytyy. Hyppään innolla uuteen tehtävään”, Suomalainen sanoo.

”HTJ on luotettu ja arvostettu rakennuttajatoimisto, jossa panostetaan osaamisen ja toimintojen kehittämiseen sekä kasvuun. Keski- ja Pohjois-Suomen talonrakennuttajat saavat meistä mutkattoman kumppanin isompiin ja pienempiin hankkeisiin, joissa tarvitaan projektinjohdon rautaista ammattilaista”, Haaja sanoo. 

 

Lisätietoja:

Janne Ketola
Toimitusjohtaja
Puh. 040 7664 110

Esa Suomalainen
Aluejohtaja, Talonrakennuttaminen, Itä-Suomi
Puh. 0400 299 644

Teemu Haaja
Aluejohtaja, Talonrakennuttaminen, Keski- ja Pohjois-Suomi
Puh. 040 455 1040