Ajankohtaista

27.03.2019

Infratoimiala kasvaa Turussa

Infratoimiala kasvaa Turussa

HTJ on strategiansa mukaisesti kasvattanut infratoimialan palvelutarjontaa pääkaupunkiseudun lisäksi myös muualla Suomessa. Turussa infratoimiala käynnistyi vuoden 2018 tammikuussa yhden hengen voimin ja ensimmäiset projektit saatiin puitesopimuksella Varsinais-Suomen ELY-keskukselta. Tällä hetkellä Turun infrayksikössä työskentelee moninaisten projektien parissa neljä talon omaa henkilöä sekä yksi alikonsultti. "Viimeisen vuoden aikana työn alla on ollut 20 eri projektia. Tämä osoittaa, että työmme on onnistunut sekä rekrytoinneissa että hankkeissa", kertoo HTJ:n projektipäällikkö Tuomas Kivekäs.

 
Sitoutunut ja monipuolinen tiimi

Turun infralaisten erityisosaamisalueeksi Kivekäs mainitsee silta- ja taitorakenteiden sekä teiden päällystyshankkeiden asiantuntemuksen. Vaativia kilpailuttamisprosesseja on onnistuneesti hoidettu tiukallakin aikataululla.

"Turun infratiimi on täyttänyt asiakkaiden toiveita poikkeuksellisen sitoutuneesti ja joustavasti. Tiimissämme on hyvä sekoitus eri osa-alueiden erikoisosaamista ja se tekee palvelutarjoamastamme kattavan", toteaa Kivekäs.   

Toiminnan käynnistyttyä uusia toimeksiantoja on tullut hyvin. HTJ on mm. tehnyt valvonnan puitesopimuksen Raision kaupungin kanssa sekä saanut projekteja Marttilan kaupungilta, Uudenkaupungin vedeltä ja Väylä-virastolta.

"Tavoitteemme on kehittää toimintaamme keräämällä mahdollisimman paljon palautetta tehdyistä projekteista ja olemalla asiakasrajapinnassa tiiviisti läsnä. Haluamme olla helposti lähestyttävä sekä saada projektit aikataulussa maaliin laadusta tinkimättä ja yhteistyötä vaalien", Kivekäs lisää.

Infran asiantuntijoiden osaamista on hyödynnetty edelleen talonrakennushankkeissa. Näin myös talopuolen asiakkaita on voitu palvella laajemmin. HTJ Turku tarjoaa laajatkin palvelukokonaisuudet yhdistäen infra-, talonrakennus-, talotekniikka- ja teollisuuspalvelunsa.

Lue lisää infrapalveluistamme tai ota meihin suoraan yhteyttä.

Tuomas Kivekäs
Projektipäällikkö, Infra Turku
tuomas.kivekas@htj.fi
050 312 0410

Ilmari Sikander
Johtaja, Infrarakentaminen
ilmari.sikander@htj.fi
040 588 4346