Ajankohtaista

20.09.2019

Jari Tainio aluejohtajaksi

Jari Tainio aluejohtajaksi

Jari Tainio on aloittanut elokuussa 2019 HTJ:n Tampereen toimistolla aluejohtajana vastaten Tampereen aluetoiminnoista. Tainiolla on laaja kokemus rakennusalan asiantuntija- ja johtamistehtävistä yli 30 vuoden ajalta.

HTJ:n kattava rakennuttamisosaaminen ja positiivinen meininki houkuttelivat Tainion HTJ:läiseksi. Hän haluaa jatkaa toiminnan kehittämistä asiakkaiden tarpeet huomioiden ja korostaa henkilöstön monipuolista kehittymistä sekä yhteistyötä asiakashankkeiden laadun varmistamiseksi.

”Yksilöiden kehittymisen myötä myös koko yritys menee eteenpäin. Hyvä henki ilmenee erinomaisena palveluna ja yhteisinä onnistumisina asiakashankkeissa”, uskoo Tainio.

Tainio siirtyi HTJ:lle Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä, jossa hän toimi rakennuttamisen vastuuyksikön esimiehenä ja Tays Etupihahankkeen talotekniikkapäällikkönä. Tainio on tutustunut HTJ:n toimintaan Etupihahankkeessa, jossa on ollut mukana osaava ja sitoutunut joukko HTJ:läisiä.

”Kokemukseni mukaan HTJ on tarjonnut asiakkailleen vastuullista, joustavaa ja kokonaisvaltaista palvelua, ja sitä linjaa on hyvä lähteä jatkamaan”, summaa Tainio.

Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä:

Jari Tainio
Aluejohtaja,
Tampere ja Hämeenlinna
Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
Puh. 050 385 3252
jari.tainio@htj.fi