Ajankohtaista

10.12.2019

Muutoksia HTJ:n johtoryhmässä

Muutoksia HTJ:n johtoryhmässä

HTJ:n johtoryhmä on täydentynyt kahdella uudella jäsenellä. Turussa talonrakentamispalveluiden aluepäällikön tehtävässä toiminut Marjo Jaakkola on nimitetty 1.10.2019 alkaen Turun alueen talonrakentamispalveluiden aluejohtajan tehtävään ja samassa yhteydessä johtoryhmään. Myös Tampereella elokuussa aloittanut Tampereen ja Hämeenlinnan talonrakentamispalveluista vastaava aluejohtaja Jari Tainio on nimitetty samalla päivämäärällä johtoryhmään.

HTJ:n talonrakentamispalveluiden aluetoiminnoista vastaava johtaja Esko Salonen on nimitetty 1.1.2020 alkaen tehtävään johtaja, liiketoiminnan kehitys. Hän luovuttaa hienon yli 11 vuoden työrupeaman jälkeen vastuun aluetoiminnoista Marjo Jaakkolalle ja Jari Tainiolle ja siirtyy koko yrityksen liiketoimintaa tukeviin kehitystehtäviin.

Kehityspäällikkö Satu Hintsasen palattua takaisin perhevapaalta hänet on nimitetty kehitysjohtajan tehtävään 1.1.2020 alkaen.

”Olen iloinen siitä, että pitkän aikavälin suunnitelmamme mukaisesti olemme saaneet aluetoiminnoista vahvistusta johtoryhmäämme ja uskon, että uusi kokoonpano vastaa hyvin myös tulevien vuosien tarpeisiin niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin näkökulmasta”, kertoo HTJ:n toimitusjohtaja Janne Ketola.