Ajankohtaista

18.01.2024

Projektijohtaja Petri Cavander on vuoden rakennuttajakonsultti 2023

Projektijohtaja Petri Cavander on vuoden rakennuttajakonsultti 2023

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry on valinnut HTJ:n projektijohtaja Petri Cavanderin vuoden 2023 rakennuttajakonsultiksi. Tunnustus myönnettiin Rakennuttaminen 2024 -tapahtumassa Tampereella 18.1.2024. Cavander on mittavan työuransa aikana työskennellyt maa-, vesi-, ja infra-, sekä talonrakentamisen parissa.

Cavander on toiminut rakennuttajakonsultin tehtävässä yli 10 vuoden ajan. Hän ollut johtamassa teknisesti erittäin vaativia projekteja ja hänellä on monipuolinen kokemus eri toteutusmuodoista. Tällä hetkellä Cavander työskentelee Helsingin kaupungin Kruunusillat-hankkeen siltaurakassa HTJ:n projektipäällikkönä.

Valitsijaraati arvosti Cavanderin kehitysmyönteisyyttä, tietomalliosaamista sekä hänen vahvoja johtamistaitojaan. Cavander hallitsee alaa koskevan lainsäädännön ja hän on myös rohkeasti tuonut uusimpia digitaalisia innovaatioita, kuten droneja, mukaan hankkeisiin.

”Rakennuttajakonsultille on tärkeää se, että on valmis kuuntelemaan hankkeen eri osapuolia, ymmärtää vastuunsa ja on oikeudenmukainen. Vaatimustaso on noussut valtavasti ja meidän tulee ymmärtää yhä laajempia kokonaisuuksia. Työssäni koen innostavana mahdollisuuden siirtää vuosien varrella kertynyttä osaamistani nuoremmille alan ammattilaisille. Ohjenuoraksi sanoisinkin, että on hyvä olla rohkea sekä kysyä ja kyseenalaistaa. Lämmin kiitos tästä tunnuksesta valitsijoille”, toteaa Vuoden rakennuttajakonsultti 2023 Petri Cavander.  

Lue lisää Raklin tiedotteesta. 

Vuoden rakennuttajakonsultti -tunnustuksen tavoitteena on parantaa rakennuttajakonsulttien profiloitumista hankkeenjohtamisen osaajina. Valinnan tekee Raklin Rakennuttaminen-johtoryhmästä koottu raati. RTL parantaa rakennuttajakonsulttien toimintaympäristöä sekä ennakoi, seuraa ja auttaa hallitsemaan toimintaympäristön muutoksia. RTL ry on valinnut Vuoden rakennuttajakonsultin vuodesta 2010.

Lisätietoja:

Juho Kess, asiamies, Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL, puh. 050 534 3955
Petri Cavander, projektijohtaja, Rakennuttajatoimisto HTJ, puh. 050 567 9495

Kuva: Rakli ry