Ajankohtaista

06.04.2023

Rakennuttajatoimisto HTJ laajenee ostamalla FinestCon Oy:n liiketoiminnan

Rakennuttajatoimisto HTJ laajenee ostamalla FinestCon Oy:n liiketoiminnan

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy on ostanut tänään FinestCon Oy:n liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä HTJ:n talonrakennuttamisen palvelut laajentuvat Jyväskylän ja Kuopion alueille, missä yritys toimii entuudestaan infrarakennuttamisen hankkeiden parissa.

FinestCon on rakennuttamis-, valvonta- ja projektinjohtotehtäviin erikoistunut asiantuntijayritys, joka palvelee sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaita pääsääntöisesti talonrakennushankkeissa. Yhtiöllä on myös merkittäviä tuulivoimalahankkeita. FinestCon työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä. 

”HTJ on johtava riippumaton rakennuttamisen asiantuntija Suomessa, ja kauppa vahvistaa asemaamme entisestään. Kaupan ansiosta voimme palvella talonrakennuttamisen asiakkaitamme yhä laajemmalla maantieteellisellä alueella. On myös hienoa saada yritykseemme lisää projektinjohtopalveluiden ja tuulivoimarakentamisen osaamista, jota FinestConin kokeneilta asiantuntijoilta löytyy runsaasti”, HTJ:n toimitusjohtaja Janne Ketola sanoo. 

”HTJ ja FinestCon ovat molemmat luotettuja ja arvostettuja rakennuttamisen kumppaneita. Odotan innolla, että yhdessä HTJ:n henkilöstön kanssa voimme kasvattaa toimintaamme Jyväskylän ja Kuopion alueilla ja tarjota nykyisille ja uusille asiakkaillemme yhä monipuolisempia asiantuntijapalveluita”, FinestConin toimitusjohtaja Henri Räikkönen sanoo. 

Lisätietoja:
Janne Ketola
Toimitusjohtaja
Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
Puh. 040 766 4110
janne.ketola@htj.fi