Ajankohtaista

12.05.2022

Rakennuttajatoimisto HTJ ostaa Infrapin

Rakennuttajatoimisto HTJ ostaa Infrapin

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy on ostanut tänään Infrap Oy:n. Yrityskaupan myötä HTJ:n infra- ja teollisuusrakentamisen osaaminen laajenee merkittävästi sekä maantieteellisesti että palvelukokonaisuuden osalta.

Infrap on infra-alan hankkeiden projektinjohtopalveluihin, rakennuttamiseen, valvontaan sekä mittauksiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, joka palvelee pääosin julkisen sektorin asiakkaita. Yhtiön palveluksessa on noin 40 asiantuntijaa, jotka toimivat hankkeissa valtakunnallisesti. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli noin 4,5 miljoonaa euroa ja käyttökate noin 0,9 miljoonaa euroa.

”Yritysosto on HTJ:lle merkittävä kehitysaskel, joka vahvistaa organisaatiotamme ja tuo uutta osaamista erityisesti infrarakentamiseen. Yrityskaupan myötä infraliiketoiminnan osuus HTJ:n liikevaihdosta kasvaa ja julkisen sektorin hankkeet tuovat näkyvyyttä lähivuosille. HTJ:n henkilöstö kasvaa lähes 200 asiantuntijaan ja jatkossa voimme palvella asiakkaitamme monipuolisilla rakennuttamisen palveluilla valtakunnallisesti Helsingistä Rovaniemelle. Laajentuminen mahdollistaa koko henkilöstölle myös entistä monipuolisemmat kehittymismahdollisuudet. Tavoitteemme on olla johtava sitoutumaton rakennuttamisen asiantuntija ja Infrap-yrityskauppa sopii strategiaamme erinomaisesti”, sanoo HTJ:n toimitusjohtaja Janne Ketola.

”Yhdessä HTJ ja Infrap muodostavat valtakunnallisen infrarakentamisen toimijan, joka on asiakkailleen vahva kumppani. Uskomme, että toimintatavat ja kulttuuri yhtiöiden välillä ovat jo nyt hyvin samankaltaisia ja siten tarjoavat hyvän pohjan yhdistymiselle. Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään palvelua edelleen yhdessä HTJ:n henkilöstön kanssa”, toteaa Infrapin hallituksen puheenjohtaja Tero Heiskanen.

 

Lisätietoja:

Janne Ketola
Toimitusjohtaja
Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
+358 40 766 4110
janne.ketola@htj.fi