Ajankohtaista

27.03.2020

Varaudumme koronavirusepidemiaan HTJ:ssä

Varaudumme koronavirusepidemiaan HTJ:ssä

Teemme HTJ:ssä parhaamme, jotta työmme asiakasprojekteissa jatkuu mahdollisimman normaalistikoronavirusepidemian aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta. Noudatamme eri viranomaisten, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä toimialajärjestöjen antamia ohjeita ja suosituksia kaikessa toiminnassamme.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja päätämme tilanteen vaatimista toimenpiteistä viipymättä. Jos epidemiatilanne aiheuttaa muutoksia palveluihimme, olemme yhteydessä niistä kumppaniimme välittömästi.

Työntekijöidemme ja heidän läheistensä, asiakkaidemme ja muiden kumppaniemme terveys ja turvallisuus ovat aina ensimmäisellä sijalla. Omalla toiminnallamme pyrimme parhaamme mukaan estämään ja hidastamaan osaltamme virustartuntoja:

  • Töihin niin omalle toimistolle kuin projektitoimistoonkin tulemme vain täysin oireettomina. Noudatamme THL:n antamia hygieniaohjeistuksia viruksen leviämisen estämiseksi.
  • Ulkomaan matkalta palaava työntekijä jää varotoimena tekemään töitä kotiin 14 vuorokauden ajaksi. Samoin toimii työntekijä, jolla on kotona oireileva perheenjäsen.
  • Teemme töitä etänä aina, kun se on mahdollista ja silloinkin, kun työskentelemme yhteisissä tiloissa, pidämme hyvän etäisyyden toinen toisiimme ja vältämme kasvokkain järjestettäviä palavereja.
  • Olemme ottaneet etäpalaverit käyttöön fyysisten tapaamiseen sijaan niin asiakastyössä kuin sisäisessäkin yhteydenpidossa aina, kun mahdollista. Emme myöskään kutsu vieraita omille toimistoillemme.

Lisätietoa varautumisestamme ja toimintaohjeistamme saat tarvittaessa omalta projektin yhteyshenkilöltäsi ja kunkin yksikön tai toimialan johtajalta.

Työskentelemme alalla, joka on yksi keskeisiä yhteiskuntamme rattaiden liikkeessä pitäjiä. Pidetään huoli omasta ja toistemme terveydestä ja turvallisuudesta, niin saamme jatkettua hyvää työtämme poikkeusolosuhteista huolimatta ja niiden yli. 


Janne Ketola
Toimitusjohtaja, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy