Ajankohtaista

13.05.2022

HTJ vahvistaa ympäristö- ja energiapalveluitaan

HTJ vahvistaa ympäristö- ja energiapalveluitaan

HTJ:n pääkaupunkiseudun talonrakentamisen yksikköön on perustettu uusi toimiala ja ryhmä, Ympäristö- ja energiapalvelut. Ympäristö- ja energiapalveluiden toimialapäälliköksi on nimitetty Satu Karjalainen, joka on aiemmin toiminut HTJ:lla projektipäällikkönä sekä energia- ja ympäristöasiantuntijana.

Uuteen ympäristö- ja energiapalveluiden ryhmään on siirtynyt talon sisältä myös projektipäällikkö ja energia-asiantuntija Visa Koivu sekä rakennuttajainsinööri Taina Mattila. Taina on aiemmin työskennellyt HTJ:n infrarakennuttamisen hankkeissa ja projektinjohtopalveluiden kohteissa.

”Olemme tehneet aktiivisesti töitä kestävään rakennuttamiseen liittyvien toimintamallien ja palveluiden kehittämisen eteen jo useamman vuoden ajan. Otan ilolla vastaan mahdollisuuden jatkaa tätä kehitystyötä uudessa roolissa,” Satu Karjalainen sanoo.

”Uuden toimialan ja ryhmän perustaminen on meille tärkeä kehitysaskel, jonka myötä saamme hyvät resurssit sekä palveluidemme että oman osaamisemme kehittämiseen. Näin voimme olla entistä paremmin asiakkaidemme tukena ja huomioida kestävän rakennuttamisen periaatteet kaikissa projekteissamme”, HTJ:n pääkaupunkiseudun talonrakennuttamisen johtaja Vesa Ekokoski sanoo.

 

Lisätietoja:

Vesa Ekokoski
Johtaja, Pääkaupunkiseutu
Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
+358 50 371 3461
vesa.ekokoski@htj.fi